ディアナ・ブラッドフォード招聘講師が着任しました。

2014年4月1日,日本語学科に新しい先生が着任なさいました。
招聘講師のディアナ・ブラッドフォード先生です。
ブラッドフォード先生からの自己紹介を以下,掲載します。

この紹介文を読んで,ブラッドフォード先生といろいろ話をしてみてください。
皆さんと早く打ち解けることができたら,ブラッドフォード先生も早く日本の生活や名古屋外国語大学に馴染めますね。

A Greeting for NUFS students

Hello!

My name is Deanna and I am from San Francisco, California. I went to college at Seattle Pacific University in Seattle, Washington. There I got my bachelor degrees in the Russian and Spanish languages. After that I went to graduate school at the Monterey Institute of International Studies in Monterey, California. There I got my master’s degree in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL).

I enjoy teaching, but I would say that my true passion is baking. I love to make desserts (cakes, pies, ice cream, etc.)! I also love to draw, paint, and make jewelry. I call myself a ‘crafter’, because I love arts and crafts! I also love to do outdoor activities. I am a rock climber, I love to ride my bicycle, and I play tennis (I used to be a tennis instructor). I grew up near beaches so I also love to go to the beach.

I’ve travelled to Canada, Spain, Portugal, and Italy. This is my first time in an asian country! I don’t speak Japanese but I’m trying to learn. Moving to a new country is difficult, but I love japanese food and the people here are wonderful. If you ever have suggestions for activities to do in this beautiful place, or if you want to hang out with me I would love to be your friend! I’ll teach you English and you can teach me Japanese while we do fun activities!

A famous American writer (Mark Twain) once wrote, “the two most important days in your life are the day your are born and the day you find out why”. This basically means that you have a purpose and you are a unique and important person. Find out what you are passionate about and do it with all of your heart. Now is a time to find out who you want to be and to combine your interests with your occupation. My job is to help you along the way...while teaching you English...

(Deanna Bradford)
ブラッドフォード先生の教員紹介のページは,こちらからご覧ください。(別ウィンドウが開きます)。